Var med och slå Publikrekord på Tingvalla IP!

Var med och slå publikrekord på Tingvalla IP!

Den 13:e april var det tänkt att vi skulle spela vår hemmapremiär på Tingvalla IP mot IFK Luleå, en match som nu skjuts på framtiden. Men du kan vara med och fylla arenan ändå!

Publikrekordet på Tingvalla är 10421 åskådare och sattes 21:a augusti 2000 när Carlstad United mötte SS Lazio. Var med och slå det! 

En fiktiv biljett till den tänka hemmapremiären kostar 10:- och vi skulle vara glada och tacksamma om du vill vara och sätta ett nytt (fiktivt) publikrekord!

Köp dina biljetter via Swish på 123 593 19 93 eller på den här länken. Och tänk på att bjuda med familj och vänner!

När vi når några uppsatta målsättningar på antal sålda biljetter kommer vi att lotta ut olika priser bland er som köpt biljetter till #publikrekord.

Första målet är 1000 biljetter och när vi når det lottar vi ut 10 matchbiljetter till den riktiga hemmapremiären!

Tillsammans blir vi starkare! Tillsammans kan vi sätta publikrekord!

 

 

 

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer