Var med och slå Publikrekord på Tingvalla IP!

Var med och slå publikrekord på Tingvalla IP!

Den 13:e april var det tänkt att vi skulle spela vår hemmapremiär på Tingvalla IP mot IFK Luleå, en match som nu skjuts på framtiden. Men du kan vara med och fylla arenan ändå!

Publikrekordet på Tingvalla är 10421 åskådare och sattes 21:a augusti 2000 när Carlstad United mötte SS Lazio. Var med och slå det! 

En fiktiv biljett till den tänka hemmapremiären kostar 10:- och vi skulle vara glada och tacksamma om du vill vara och sätta ett nytt (fiktivt) publikrekord!

Köp dina biljetter via Swish på 123 593 19 93 eller på den här länken. Och tänk på att bjuda med familj och vänner!

När vi når några uppsatta målsättningar på antal sålda biljetter kommer vi att lotta ut olika priser bland er som köpt biljetter till #publikrekord.

Första målet är 1000 biljetter och när vi når det lottar vi ut 10 matchbiljetter till den riktiga hemmapremiären!

Tillsammans blir vi starkare! Tillsammans kan vi sätta publikrekord!

 

 

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer