Herrarna drar igång träningen igen.

 

Efter tio dagars ledighet drar division 1 laget igång träningen idag igen, om än med vissa begränsningar. Föreningen följer de råd och riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten och SvFF, och vi tar dessa rekommendationer på stort allvar.

Spelarna kommer därför att byta om hemma före och efter träningen och alla aktiveteter utanför fotbollsplanen minimeras. Laget kommer att träna tisdag, torsdag, fredag den här veckan och från nästa vecka kommer de gå in i normalt träningsschema för att förbereda spelarna och laget på bästa sätt inför den något försenade seriestarten.

Vi följer noga utvecklingen och skulle rekommendationer ändras kommer vi att anpassa oss till det.

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer