Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Matchen slutade 1-1 efter två tidiga mål. Karlstad Fotboll tog ledningen genom Moustafa Benshi, men bara minuten senare kvitterade hemmalaget genom ett mål signerat Axel Pettersson.

Tränare Albert Bunjaki sammanfattar matchen så här:

– Vi kan summera en väldigt bra match, där vi möter ett mycket bra lag. Första halvlek är det en jämn match, men det fanns perioder när de tryckte ner oss och hade bra passningsspel. Vi hade svårt att komma in i press, även om vi stundtals skapade chanser.
Andra halvlek var betydligt bättre, där jag tycker att vi var det bättre laget. Totalt sett är 1-1 ett rättvist resultat, efter att lagen haft varsin halvlek.
Ska vi gå in på enskilda prestationer så spelade Andreas Bellander 90 minuter och var bäst på planen. I mål var Mathias riktigt stabil.  Vi skapar många bra lägen, där målskytten Benshi var närmast med ett stolskott i andra halvlek.
Jag är mycket nöjda med med försäsongsmatcherna mot blandat motstånd. Nu har vi avrundat mot mycket bra motstånd, och jag kan konstatera att vi stått upp mycket bra.

I matchen vilade vi Jacob Ericsson och Iler Berisha.