Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld.
Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte i Stockholm.
Annelie Larsson var fram till klubbens årsmöte i mars IF Karlstads Fotbolls ordförande och är nu styrelseledamot med damfotbollen som särskilt ansvarsområde.
På 1970-talet var hon en av Värmlands damfotbollspionjärer. Spelade i Västra Ämtervik, Karlstad BK och Qbik. Började som målvakt, men blev snart utespelare och även tränare.
Efter den aktiva karriären blev hon styrelseledamot i Qbik. I Värmlands fotbollförbund fanns hon med i styrelsen i hela 30 år varav 16 som ordförande. Dessutom har hon varit styrelseledamot i Värmlands idrottsförbund sju år.
På riksplanet har Annelie Larsson varit styrelse- och kommittéledamot i Svenska Fotbollförbundet i totalt 16 år.
Internationellt har hon varit kommittéledamot och delegat i det europeiska fotbollsförbundet, Uefa.

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer