Erik Björndahl till Karlstad Fotboll

Nu är sista pusselbiten på plats i årets truppbygge. Och det är inte vilken pusselbit som helst utan det är meriterade forwarden Erik Björndahl som nu är klar för Karlstad Fotboll. 

Erik har en imponerande karriär där han under många år var en notorisk målskytt i BK Forward, innan han 2018 anslöt till Degerfors IF där han på två säsonger gjorde hela 34 mål. 

Efter Degerfors forsatte karriären i Örebro SK som han representerat senast, med undantag för en utlåning till Västerås SK. 

– Det känns fantastiskt kul att komma till Karlstad, säger Erik nu när hans nya klubbadress är klar. De gör en imponerande satsning med ambitionen att komma uppåt i seriesystemet. Med min erfarenhet både på och utanför planen ska jag kunna bidra till att utveckla laget ännu mer. Jag ser fram emot att träffa en grym trupp med många härliga individer. 

– Jag är naturligtvis mer än nöjd att vi kunnat knyta Erik Björndahl till oss, säger tf sportchefen Tobias Johansson i en kommentar. Med Erik har vi hittat den nia som diskuterats en tid. Han har år efter år bevisat att han vet var målet är beläget, så vi ser verkligen fram emot att serien nu rullar igång.