David Johannesson ansluter till Karlstad Fotboll!

Igår presenterades ett meriterat nyförvärv för Karlstad Fotboll, David Johannesson ansluter till klubben på ett tvåårskontrakt.

David kommer från Åmål och har IF Viken som moderklubb. Efter det har han representerat IFK Åmål, Ljungskile, Varberg, GAIS och nu senast Östers IF.

David Johannesson:

Karlstad Fotboll står inför en otrolig resa, och den vill jag såklart vara en del av samt bidra till att den blir så framgångsrik som vi alla hoppas!

Daniel Pettersson, sportchef:

Vi är jätteglada att ha fått David till oss. Vi har letat efter en forward som jobbar hårt, löper mycket i djupled och är stark i boxen. Vi hoppas också att David med sina mångåriga erfarenheter från elitfotboll även bidrar mycket till gruppen, både på planen och utanför.

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer