André Jernberg och Ludvig Grahn

Trotjänare lämnar klubben

André Jernberg och Ludvig Grahn har båda valt att lämna Karlstad Fotboll. Två unga trotjänare som gått den långa vägen genom Carlstad Uniteds ungdomsorganisation ända fram till A-lagsspel under många år. André var även kapten under några säsonger i CU. André har fortfarande kontrakt med klubben, men väljer att bryta det.

– Ja, vi är överens om att bryta avtalet, säger Daniel Pettersson, sportchef i Karlstad Fotboll. André har utryckt önskemål om få nya utmaningar i sitt fotbollsliv och då vill vi inte hindra hans fortsatta karriär. Vi hoppas att våra vägar korsas igen och att vi åter får se André i Karlstad Fotbolls färger i framtiden.

Ludvig Grahns kontrakt har gått ut och Ludde har då valt att lämna klubben.

– Vi tackar honom för alla år inom Carlstad United och för säsongen inom Karlstad Fotboll, säger Lars Warnestad, medlem i sportgruppen. Ludvig har alltid varit en pålitlig backklippa med mycket speltid. Dessvärre fick han skadeproblem den gångna säsongen varför det blev en förkortad säsong för Ludvig. Vi vill önska Ludde lycka till i sin nya klubb, avslutar Lars Warnestad.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer