Vilken härlig säsongsavslutning!

Seger med 4-2 mot Frej i sista matchen och en slutlig åttonde plats blev resultatet av säsongen 2020. Det hade vi kanske inte ens vågat hoppas på för en dryg månad sedan, men desto skönare nu.

Det var annars ett hårt sjukdomsdrabbat Karlstad Fotboll som tog sig an uppgiften att försöka besegra Frej i Airdomen igår eftermiddag, och det gjorde laget på bästa sätt.
Frej hade mycket boll och förde spelet i första halvlek, men hemmalaget låg bra i positionerna och ställde om kvickt när tillfälle gavs. Det var bud på fler mål på bra omställningslägen, och en gång resulterade det när Rasmus avslutade från nära håll. Frej kvitterade genom fint passningsspel, men 1-1 i paus kändes ändå lite snöpligt då hemmalaget haft flera bra lägen att återta ledningen.

Även om Frej tog ledningen tidigt i andra halvlek på straff efter en handssituation, kändes det som att vi skulle kunna vinna då vi tog över matchen allt mer ju längre den pågick. Sista kvarten vände vi också genom i tur och ordning ett fint frisparksmål av Agon, en klack signerad Foppa efter kalabalik i samband med hörna, och på en målvaktsretur från inhoppande 16-årige Jonathan Gullö som varit på plan i 3 minuter.

Stor glädje över segern, över hur killarna genomför matchen och också för att flera juniorkillar från de egna leden fick visa upp sig i division 1 sammanhang.

Nu förtjänar spelare och ledare en välförtjänt vila efter en minst sagt utmanande säsong!

Senaste nyheterna

Grattis Truls!

Truls Bryngelsson fick pris som Årets Ungdomsspelare 2023 när Värmlands Fotbollsförbund hade sitt årsmöte idag. Motiveringen löd: ”Truls är en följsam och smart spelare som

Läs mer

Berisha blir tränare

Ilir Berisha lämnar Karlstad Fotbolls div I-trupp – men fortsätter i klubben. Den tidigare mittbacken blir tränare för klubbens U17-lag och satsar samtidigt på en

Läs mer

Köp Klubbkortet!

Köp Klubbkortet och se Karlstad Fotboll och alla andra lag i Ettan. För 999kr får du tillgång till alla 480 matcher i Ettan och inte

Läs mer