Jonny Bäckströms minnesfond – två trotjänare uppmärksammas

Verksamheten i en förening som Karlstad Fotboll bygger till stora delar på att medlemmarna åtar sig olika arbetsuppgifter. Uppgifterna kan bestå exempelvis i att vara ledamot i styrelse eller sektioner, träna och leda ungdomslag, vara funktionär vid matcher, cuper och olika evenemang.

Hasse Karlsson och Johnny Persson har under flera decennier på ett mycket aktivt och förtjänstfullt sätt medverkat i klubbens verksamhet. Styrelsen i Karlstad Fotboll har därför efter samråd med familjen Bäckström beslutat att som bevis på detta ge dem en gåva ur Jonny Bäckströms Minnesfond med följande motivering:

” Hasse/Johnny har under många decennier utfört omfattande ideella insatser för föreningen och därvid verkat i Jonny Bäckströms anda som kännetecknades av ödmjukhet, hårt arbete och uthållighet.

Hasse/Johnny har under årens lopp även varit ledamot i ungdomssektionens styrelse, varit tränare för flera åldersgrupper och i övrigt på ett mycket aktivt sätt deltagit i föreningens verksamhet.”

På grund av pandemin har diplom och gåva inte kunnat utdelas i ett officiellt sammanhang till exempel i samband med match eller annat evenemang. Styrelsen hoppas kunna återkomma med att framföra vårt tack och gratulationer till utmärkelsen när pandemin lättat.

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer