Det svänger om Karlstad Fotboll

Det var match i Ettan Norra när Motala AIF kom på besök. På läktarna satt 330 personer som alla fick vara med om en historia som vaggade mer än ett stormigt hav.
Första halvlek, en tillknäppt historia. Inte mycket kom gratis och lagen visade stor respekt för varandra, de var trots allt placerade precis bredvid varandra i tabellen innan match. Länge och väl kändes det som de uppenbara lägena saknades åt båda hållen. Men på en retur lyckades Alvers sätta bollen i nät. Han kommenterade själv i tv-sändningen att han brukar störta fram och idag fick han utdelning på det. I och med det målet var det nog många som trodde att inte mycket mer skulle hända, men då dök den förre KF-spelare Eric Forsberg upp i straffområdet och smackade in 1-1 på övertid för MAIF, precis innan paus.
Andra halvlek var tajt även den, och så kom den, kallduschen , för i minut 63 tryckte den nyss inbytte Åslund in 1-2 för gästerna och just där och då visste vi inte riktigt vart vi var på väg. Men i minut 75 låg kapten Bellander perfekt i banan när en studs/skarv hamnade framför fötterna och kvitteringen var ett faktum. Men så här långt hade vi bara börjat. För bara en minut senare hade Boye gjort mål, och ytterligare två minuter senare hade samme Boye gjort ytterligare ett. Och helt plötsligt var vi i ledning med 4-2. Motala reducerade ganska omgående i 81 minuten och sedan väntade en sådan där olidlig väntan på slutvisslan. Bara någon minut senare hade motståndet ett avslut i ribban, men KF stretade på bra och lyckades hålla undan och tre poäng inkasserades.
Det innebär att vi nu har tre vinster i rad på kontot.
Nästa match spelas i Stockholm mot Hammarby TFF på lördag, 16.00.
Instagram: @Fays.a.vision