Förlust borta mot Sylvia

Under lördagen var det match i Norrköping mot IF Sylvia för vårt Div 1-lag. Tyvärr fortsätter den negativa trenden och vi kunde notera en förlust med 1-0 när domaren blåste av matchen. I truppen saknades ett flertal spelare på grund av avstängningar, skador, sjukdom och studier. 

Totalt sett var det en ganska chansfattig match, där Sylvia skapade mest och bäst av de chanser publiken ändå fick se. Sylvia började som sagt bäst och mycket av spelet var förlagt på Karlstads planhalva i inledningen. Det tog runt tio minuter innan Karlstad skapade första anfallen med längd och några halvchanser. 

I 25 minuten kom matchens första riktiga rejäla chans. En frispark av Sylvia där Matte gjorde en bra räddning och tippade bollen över ribban. 

Efter en halvtimme började Karlstad få tag i taktpinnen och flyttade upp spelet och hade initiativet i matchen. KF skapade en del framåt, men inga riktigt heta chanser.

I andra halvlek var matchbilden den samma. Lagen bytte chanser utan att för den skull vara riktigt när mål. Det ändrade sig i 62:a minuten när Sylvias Ibrahimovic hittade nätet bakom Matte och 1-0 var ett faktum. Riktigt nära 2-0 var det i 69 minuten när Sylvia prickade stolpen efter ett bra curlat skott. 

I avslutningen av matchen flyttade Karlstad upp mycket folk för att försöka forcera in en kvittering, men närmare än några hörnor, frisparkar och halvdana avslut kom de inte. 

1-0 stod sig matchen ut och vi kunde notera ännu en förlust i denna tunga första del av serien. 

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer