Bortavinst för Karlstad Fotboll dam mot Forsby FF

Karlstad Fotboll Dam tog ytterligare en vinst och denna gång var det Forsby FF som stod som motståndare.

Matchen spelades på lördag eftermiddag i ett soligt Köping där Karlstad redan i  6:e minuten tog ledningen med 0-1 genom Emma Saleskog efter ett fint kombinationsspel. Halvleken nådde inte upp till något skönspel men Karlstad utökade sin ledning till 0-2 och återigen var det Emma Saleskog som stod som målskytt.

I 2:a halvlek tog Forsby över taktpinnen men det var ändå Karlstad som utökade sin ledning till 0-3 i genom ett fint anfall där Hana Rioflorido Ismail var sist på bollen. Resten av halvleken jagade Forsby ett reduceringsmål men Karlstad kunde hålla undan och ta en ny trepoängare.
På torsdag den 1 juni tar Karlstad emot QBIK i ett Karlstad derby och matchen spelas på Tingvalla IP.