Johannesson fortsätter

Se där ja, sportgruppen fortsätter dela ut julklappar även så här i mellandagarna. Idag är det nämligen klart att David Johannesson fortsätter i den svart/blå-tröjan. Men inte nog med det, David ska även jobba på marknadssidan i klubben.

– Vi är ett otroligt sammansvetsat gäng och jag är övertygad om att vi kan ta nästa steg tillsammans, säger David Johannesson. Det är verkligen kul att komma till träning och match och det tror jag är något som kan hjälpa oss framåt, att alla trivs och känner sig delaktiga. I kombination till det så har vi ledarteam, faciliteter och hungriga spelare som ger oss rätt förutsättningar att vara ett lag att räkna med.
Jag är glad och stolt över att Karlstad Fotboll vill ha med mig tåget och vi ska göra allt för att sätta Karlstad på fotbollskartan på riktigt.
Då jag även ska kombinera min fotboll med en tjänst på marknadssidan så hoppas jag även där att vi kan fortsätta och i många fall även utöka vårt samarbete med våra partners och se till att vår förenings alla delar växer och förblir en attraktiv partner som man med stolthet kan och vill vara en del av, avslutar nr 19 Johannesson.

Tobias Johansson från sportgruppen kommenterar David Johannessons förlängning så här:
– Det här är ännu en förlängning av stor betydelse. David är en viktig pjäs både på och utanför planen med sin rutin och proffsighet. Han går alltid i bräschen med sin toppfysik och sin glöd att vinna matcher och det är jätteviktigt att ha David med oss ytterligare en säsong, avslutar Tobias Johansson.

Anders Warnestad från marknadsgruppen är nöjd med Davids utökade roll i klubben:
– Ja, det är extra kul att vi fick till en helhet både på planen och kansliet. Det här kommer att ha stor betydelse för klubben när David börjar jobba på marknadssidan och ha kontakt med våra partners.

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer