Säsongens första nyförvärv

Idag på annandag jul kan vi presentera säsongens första nyförvärv till Div 1-laget. Det är ”gamle bekantingen” och Superettan-meriterade Govend Haidar som nu är klar för spel med Karlstad Fotboll. Govend själv kommenterar sin nya klubbadress så här:

– Det känns riktigt bra att vara en del av Karlstad Fotboll och den satsning klubben gör. Det ska bli kul att dra igång säsongen och träffa alla grabbar och tränarna. Som flera sagt före mig känns som att det är något riktigt bra på gång i Karlstad och jag ser verkligen fram emot kommande år.

 

Tobias Johansson från sportgruppen kommenterar säsongens första nyförvärv så här:

– Det här är en jättekul värvning. En Karlstadkille med mycket spännande egenskaper och ett driv att bli en ännu bättre fotbollsspelare. Govend har visat under flera säsonger att han har näsa för mål, inte minst  under förra säsongen i vårt utvecklingslag. Välkommen hem Govend!

 

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer