Säsongens första nyförvärv

Idag på annandag jul kan vi presentera säsongens första nyförvärv till Div 1-laget. Det är “gamle bekantingen” och Superettan-meriterade Govend Haidar som nu är klar för spel med Karlstad Fotboll. Govend själv kommenterar sin nya klubbadress så här:

– Det känns riktigt bra att vara en del av Karlstad Fotboll och den satsning klubben gör. Det ska bli kul att dra igång säsongen och träffa alla grabbar och tränarna. Som flera sagt före mig känns som att det är något riktigt bra på gång i Karlstad och jag ser verkligen fram emot kommande år.

 

Tobias Johansson från sportgruppen kommenterar säsongens första nyförvärv så här:

– Det här är en jättekul värvning. En Karlstadkille med mycket spännande egenskaper och ett driv att bli en ännu bättre fotbollsspelare. Govend har visat under flera säsonger att han har näsa för mål, inte minst  under förra säsongen i vårt utvecklingslag. Välkommen hem Govend!

 

Senaste nyheterna

Välkommen Simon Graasvoll

Varmt välkommen till Värmland och Karlstad Fotboll säger vi till Simon Graasvoll, en 21-årig målvakt, fostrad i Brommapojkarna. Simon har representerat olika klubbar i Stockholm

Läs mer

Lovette gör comeback

Så här på trettondagsafton har vi glädjen att berätta att Lovette Ofori är klar för den kommande säsongen. Vem, kanske du tänker? Om vi säger

Läs mer