En poäng till och åtta matcher kvar

Vi visste att det skulle bli tufft att vinna, men vi gjorde vad vi kunde för att närma oss andraplatsen men fick nöja oss med 1 poäng. Hudiksvall försvarade sig lågt med många spelare på egen planhalva vilket tillsammans med en svårspelad plan gjorde det svårt för oss, och det blev allt svårare när vi inte fick ett tidigt första mål.

Vi spelade med större risk under andra halvlek främst sista 20 minuterna av matchen, eftersom vi känner oss starka mentalt för närvarande, men tyvärr fick vi inte dit bollen. Bara en poäng i matchen gör oss inte nöjda då vi går för vinst varje match. Vi hade flera riktigt bra målchanser bland annat Davids avslut i ribban som var värd ett bättre öde. En klart godkänd insats ändå där spelarna visar bra attityd men eftersom vi satt press på oss själva att hänga med i toppen är resultatet självklart en besvikelse.

Fotboll bygger på fakta och fakta säger att vi dag för dag blir starkare och starkare genom att dra erfarenheter och lärdomar i vårt arbete mot att nå våra mål. Under veckan som nu följer väntar som vanligt återhämtning och utvärdering innan vi siktar på att prestera på topp till helgen då serieledande BP kommer till Tingvalla. Det ska bli kul att möta dem igen och vi ser fram emot utmaningen klockan 16.00 på söndag.

Kom och stötta oss i kampen om kvalplatsen!

Fotbollshälsningar Kostas!