1-1 i Stockholm igen

Det blev 1-1 igår eftermiddag på ett varmt och soligt Tibblevallen när Täby och Karlstad möttes. En ganska öppen match där spelet böljade fram och tillbaka där Täby satsade på kontringar och Karlstad hade mer boll. Det var dock inte många klara målchanser. Bästa för Karlstad hade Boye som tog ner en boll i straffområdet för att skjuta men som avvärjdes i sista stund precis utanför stolpen av en Täbyförsvarare. Täby gjorde 1-0 med drygt 5 minuter kvar av halvleken efter ett mäktigt skott rakt upp i krysset.

I andra halvlek blev spelet mer ensidigt där Karlstad försökte ta sig igenom ett lågt Täby för att kvittera samtidigt som hemmalaget sökte lägen genom kvicka omställningar. Karlstad hade svårt att skapa klara lägen men dagens inhoppande spelare gjorde till slut skillnad. David hade ett läge efter ett bra direktpass av Govand men målvakt Nyberg kom ut bra men när sen Agon väggspelade med Mitku, efter ett fint inspel av David, tryckte Agon dit 1-1 som nog får betecknas som rättvist till slut utefter hur matchbilden blev.

Nu går Karlstad på välbehövlig ledighet efter 20 inspelade poäng på 14 matcher vilket får betecknas som en klar besvikelse men vi får hoppas på en bra höst igen och önskar killarna en skön semester.