Tredje raka vinsten för Karlstad Fotboll Dam

I fredags den 25:e augusti tog Karlstad Fotboll Dam emot Eda IF i Airdomen och tog sin tredje raka vinst i div 2 västra Svealand.

Matchen började med ett bra tryck från Eda som de första 20 minuterna tvingade fram 6 hörnor innan Karlstad jobbade sig in i matchen och spelet jämnade ut sig. I den 28 minuten kunde Karlstad ta ledningen genom Elin Hedin efter fin öppnande passning från Märta Lundström Larsson.
1-0 stod sig halvleken ut efter att båda lagen skapat målchanser som dock inte resulterade i något mål.

Andra halvlek började som första med ett visst övertag för Eda. I 54:e minuten kunde Karlstad utöka sin ledning till 2-0 efter en hörna från höger där Meijen Palanijafi efter en tilltrasslad situation kunde stöta in bollen i nät. Eda jobbade nu hårt för att få till en reducering och i den 85:e kunde Edas skyttedrottning Julia Martinsson reducera till 2-1 men närmare än så kom inte Eda utan Karlstad kunde kvittera ut ytterligare en seger.