Bortaförlust för Karlstad Dam mot Rynninge

Karlstad Dam tog sig an Rynninge på bortaplan på torsdag den 22:e juni i seriens elfte omgång, innan serien vänder tillbaka.

Rynninge fick en straff i den 10:e minuten som resulterade i en 1-0 ledning som höll sig halvleken ut. Bägge lagen skaffade sig målchanser som kunde ha resulterat i fler mål. Den 2:a halvleken var spelmässigt lik den första, där bägge lagen hade chanser som kunde ha resulterat i fler mål. Så blev det inte utan resultatet stod sig matchen ut och Karlstad kunde inkassera sin tredje raka förlust. Nu när serien vänder så står Karlstad på fem vinster, en oavgjort och fem förluster.

Skador och sjukdomar har gjort att spelet hackat lite på slutet men nu tar laget nya tag och spelar sin sista match innan uppehållet på lördag den 1 juli mot Sturehov borta. Vi hoppas på en repris från första omgången då Karlstad fick med sig en 2-1 seger.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer