Svennismatchen flyttad till 18 maj

Det är många fotbollsklubbar som vill hylla Svennis just nu. Nu är det Svennis gamla klubb Sampdoria i Genua som vill visa sin uppskattning. Sampdoria har inte vunnit någon stor titel sen de vann Italienska cupen under Svennis ledning 1994. 

Enda möjliga datum för Sampdoriahyllningen är den 4 maj, alltså samma datum som Svennismatchen i Karlstad är inplanerad. Därför har Karlstad Fotboll och Svennis beslutat att flytta hyllningsmatchen till den 18 maj istället, när vi möter Stocksund hemma på Sola Arena.

– Ja, jag hade flera fina år i Sampdoria, så det värmer hjärtat att de vill uppmärksamma mig, säger Svennis. Det blir Robert Mancini  och jag som åker dit, och det är svårt att säga nej när Mancini ringer. Dessvärre blev det samma datum som den planerade matchen i Karlstad. Jag är tacksam till alla i Karlstad Fotboll att det gick att lösa så smidigt. Nu ses vi på Sola Arena den 18 maj istället. Det ser jag verkligen fram emot.

Det innebär naturligtvis att gratismatchen och insamlingen till Barncancerfonden också är flyttad till den 18 maj och att vi laddar för storpublik då istället.