En härlig seger!

Igår var det upp till bevis i en svår match. Vi startade matchen mot Piteå beslutsamt med att styra spelet och fick också utdelning genom ett vackert mål signerat Agon. Vi dominerade spelet första 20 minuterna med bud på fler mål, men sedan tappade vi oförklarligt initiativet och Piteå flyttade fram sina positioner successivt. De skapade några lägen och kvitterade genom Pashang Abdulla och vi fick verkligen anstränga oss för att hitta tillbaka in i matchen igen. Vi tog oss samman och Linus fick ett bra läge att från nära håll ge oss ledningen, men avslutet hamnade precis utanför stolpen.

I paus pratade vi om att vara aggressivare och kompakta defensivt och samtidigt som vi ville vara mer noggranna i värderingsspelet närmare motståndarnas mål och hitta rätt med sista passningen. Agon gjorde sitt andra mål efter ännu ett fint avslut och sedan tycker jag vi höll oss till vår matchplan på ett väldigt bra sätt.

En bra insats av killarna, tre viktiga poäng in på kontot och vi är fortfarande med i matchen om den åtråvärda kvalplatsen. Nu väntar som vanligt återhämtning, utvärdering sen ser vi fram emot söndagens match mot Gefle IF.

Fotbollshälsningar Kostas

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer