Nedräkningen har börjat

I morgon söndag väntar Piteå långt norrut och vi reser redan under lördagen. Vi har haft en krävande men bra träningsvecka. Efter segern senast mot Dalkurd har vi försökt analysera oss själva så objektivt som möjligt, eftersom vi vill sätta en rättvis press på oss själva inför fortsättningen.

Vi möter ett bra Piteå som framförallt under hösten visat på bra form och har en vass avslutare i skytteligaledaren Pashang Abdulla med 17 mål gjorda. De har endast en ny spelare sen vi mötte dom i våras och har bra koll på hur de vill spela fotboll.

En utmaning för oss kan vara planens beskaffenhet på grund av  den väderlek som kan råda, men vi är väl förberedda med vår matchplan som vi ämnar följa i 90 minuter. Precis som inför varje match ska vi sälja oss dyrt och ge allt vi kan för att bärga tre poäng hem till Karlstad igen.

Fotbollshälsningar Kostas

Matchen kan du se på vf.se, nwt,se, Sportexpressen Play och på plats i Piteå naturligtvis. Det kommer också att bli uppdateringar på våra sociala media. Avspark 13.00. 

 

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer