Upptaktsträff med Ettan

I går den 24 mars var det traditionell upptaktsträff med Ettanklubbarna inför den stundande säsongen. Karlstad Fotboll representerades av tränare Kostas Panagopoulos och Daniel Pettersson från sportgruppen. Det var en intressant och givande träff och som alltid är det kul att träffa de andra lagen och utbyta erfarenheter, säger våra utsända.

De allra flesta lagen är överens om att det är en tuff och krävande serie ur många aspekter, inte minst ekonomiskt och att kunna behålla sina spelartrupper. Kostas intervjuades från scenen och gav sin syn på den kommande säsongen och på frågan om troliga topplag nämnde han Sandviken, Vasalund, Gefle och FC Stockholm, utöver Karlstad Fotboll då.

I rankingen som presenterades under dagen tippas vi komma på tredje plats efter Sandviken och Vasalund.

I helgen som kommer spelas sista träningsmatchen och nästa helg är det seriepremiär. Äntligen!

Foto: Pelle Börjesson

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer