Örebro Syrianska på fredag

Vi står inför en intensiv period för vårt Div 1-lag. Vi börjar redan nu på fredag den 26/8 när Örebro Syrianska kommer till Tingvalla. Avspark 18.30. En viktig match för placeringarna i den övre delen av tabellen. På fjärde plats finns just nu Örebro Syrianska med 32 poäng och två pinnhål ner på sjätte plats återfinns Karlstad Fotboll med 30 poäng.

Blickar vi in i nästa vecka så har vi en höjdarmatch på onsdag 31/8. Då är det match i Svenska Cupen mot Västerås SK. Matchen startar 18.00.

Så välkommen till två riktigt intressanta matcher. Vi föreslår att du börjar fira helg med match på Tingvalla mot Örebro Syrianska. Stöd ger glöd.

 

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer