Örebro Syrianska på fredag

Vi står inför en intensiv period för vårt Div 1-lag. Vi börjar redan nu på fredag den 26/8 när Örebro Syrianska kommer till Tingvalla. Avspark 18.30. En viktig match för placeringarna i den övre delen av tabellen. På fjärde plats finns just nu Örebro Syrianska med 32 poäng och två pinnhål ner på sjätte plats återfinns Karlstad Fotboll med 30 poäng.

Blickar vi in i nästa vecka så har vi en höjdarmatch på onsdag 31/8. Då är det match i Svenska Cupen mot Västerås SK. Matchen startar 18.00.

Så välkommen till två riktigt intressanta matcher. Vi föreslår att du börjar fira helg med match på Tingvalla mot Örebro Syrianska. Stöd ger glöd.

 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer