Dags för Sollentuna borta

I morgon lördag åker vårt Div 1-lag till huvudstaden för match mot Sollentuna FK. Sollentuna är på nionde plats i tabellen med 26 poäng, medan vi själva är på femte plats med 29 poäng. Så att det kommer att bli en jämn tillställning är ingen vild gissning.
Sollentuna förlorade senast derbyt mot FC Stockholm med 3-2, efter att ha haft ledningen i matchen två gånger. Karlstad vann som bekant borta mot Sandviken med 1-3 i senaste omgången.
I Sollentunas trupp återfinns Thibaut Molinatti som representerade Carlstad United 2015.

Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför lördagens match:
”Sollentuna är ett bra lag som kan slå alla lag i den här serien om de får spela på det sätt de trivs bra med. Vi behöver få med oss intensiteten och löpvilligheten som vi visade upp i den framgångsrika matchen mot Sandviken förra helgen. Det handlar framförallt om spelet utan boll, att alla är rörliga och alltid vill göra sig spelbara och att vi uppträder som en kollektiv enhet i försvarsspelet.
Vi har fortfarande inte gjort två bra halvlekar, men gör vi det på lördag kommer vi sannolikt få med oss ett positivt resultat. I stort sett alla spelare är tillgängliga. Den enda som det fortfarande finns viss osäkerhet kring är Isak Boye.”

Avspark är kl 16.00 och är du inte på plats kan du se matchen på Sportexpressen Play.