En övertygande seger i Sollentuna och en härlig start på höstsäsongen

Inför matchen fanns en osäkerhet hos tränarna huruvida laget skulle se ut rent fysiskt för spel i 90 minuter. Rent taktiskt var vi bra förberedda med en klar taktisk plan för spelet.

De första 30 minuterna dominerade vi med ett bra tempo, god kontroll på spelet, fin aggressivitet och en beslutsamhet att vinna matchen. Vi spelade på det sätt vi vill spela för varandra med ett gott lagarbete och lyckades göra tre mål under den här tiden. De första två mål kom genom bra speluppbyggnad, bra passningsspel och rätt beslut hela vägen till målen med David Johannesson och Erik Nilsson som målgörare. Det 3:e målet var en fin snabb omställning med bra avslut av Boye. Vi kunde faktiskt gjort fler mål i första halvlek med ett bra spel men vi satte inte dit lägena.

Andra halvleks inledning var sämre från vår sida, Sollentuna fick mer bollinnehav och med en straff på hands fick de en fribiljett in i matchen redan i matchminut 50 och reducerade till 2-3. Vi höll dock ihop laget bra och bjöd inte Sollentuna på några klara målchanser och via ännu en snabb omställning kom Chiovanne loss och placerade behärskat in matchavgörande 4-2 målet.

Vi är väldigt nöjda med vår prestation och vårt sätt att genomföra matchen. Vi gör fyra mål med fyra olika målskyttar på det sätt vi vill spela utifrån vår matchplan och det ger oss positiv energi för att fortsätta jobba hårt.

Återhämtningsträning i kväll och utvärdering av matchen, sen ser vi verkligen fram emot att fortsätta processen mot att bli ett riktigt bra svårslaget lag i höst.

Match på lördag klockan 16.00 mot Assyriska på Tingvalla!

Välkommen då!

Fotbollshälsningar Kostas