Jonathan Gullö skriver treårskontrakt!

Idag blev det klart att Jonathan Gullö, född -04, skriver kontrakt med Karlstad Fotboll. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022. 

Jonathan som nyss fyllde 16 år anslöt till Karlstad Fotboll från Norrstrands IF under vintern, och har under större delen av försäsongen tränat och spelat med vårt utvecklingslag i division 2 där han har visat upp ett moget spel. Han har även varit uppe och tränat med division 1-laget.

Jonathan kommer att stå med på en s.k. dubbellicens vilket gör det möjligt för honom att spela matcher både i division 1, divison 2 och akademilagen.

Så här säger Jonathan om kontraktet:

Jo men det känns kul att få det förtroende från föreningen, och att få skriva ett så långt kontrakt. Möjligheten att få speltid i flera olika lag är också en viktig del.

Sportchef Daniel Pettersson:

Vi är mycket nöjda över att ha skrivit avtalet med Jonathan. Han är en otroligt spännande spelare som under försäsongen tagit stora steg i sin utveckling och fått mycket speltid i vårt U23-lag. Vi hoppas och tror att han kommer fortsätta utvecklas i vår miljö, och det är roligt att vi kontrakterar unga lovande spelare från våra akademilag.

Senaste nyheterna

Jacob Ericsson fortsätter

Redan idag kan vi ge en riktigt trevlig julklapp till alla våra supporters. Nu är nämligen Jacob Ericssons nya tvåårskontrakt signerat och klart. En viktig

Läs mer

Alice Thorén fortsätter

Då var det dags att öppna nästa lucka i den adventskalender som också kallas truppbygget 24 för Karlstad Fotbolls Dam. Här återfinns Alice Thorén som

Läs mer

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer