Äntligen match igen

Det blev en konstig situation för oss de senaste tio dagarna, men nu ser vi äntligen framåt igen att få spela höstens seriespel efter 42 dagars uppehåll.

Sollentuna har börjat hösten väldigt bra med seger mot Assyriska borta med 2-1 och dessutom avancemang till gruppspel i Svenska cupen efter en imponerande vinst mot Västerås SK med samma siffror. De har fått in några nya spelare och har ett tydlig idé för hur de vill spela, vilket gör dem till en svår motståndare för oss. Med två matcher i benen har de också ett högre tempo i sig, men vi fokuserar på vårt spel som vanligt och tror på oss själva.

Våra senaste tio dagars speciella läge har emellertid gjort att vi jobbat en del med spelare individuellt för att förstärka och förbättra och de som kunnat träna på ser starka och fräscha ut inför omstarten. Vi gillar läget, har kul tillsammans som lag och ser fram emot den här höstsäsongen då vi tror att vi blir svåra att handskas med. Kanske startar vi en ny ”era” i Sollentuna klockan 16.00 i morgon.

Fotbollshälsningar Kostas