Christian Marigliano till Div 1-laget

Idag har vi nöjet att presentera ytterligare en ny spelare i Karlstad Fotbolls Div 1-trupp. Det är Christian Marigliano, med Herzöga BK som moderklubb, som nu tar steget från Karlstad Fotbollsutveckling till Div 1-laget.

– Det känns riktigt bra att ta klivet upp till IF Karlstad Fotbolls A-lag och fortsätta min utveckling, kommenterar Christian sin övergång. Jag tycker det känns som vi har något spännande på gång och det är kul att få vara med på den här resan.

Sportchefen Daniel Petersson kommenterar Christian Mariglianos påskrift så här.
– Ytterligare en kille från förra årets U-lag som spelat sig till en plats i A-truppen utifrån en bra fjolårssäsong kombinerat med en positiv utveckling under försäsongen i år. Bra attityd med en oerhörd vilja att utvecklas som kan räcka långt. Chrille kan användas som ytterback på båda sidor då han är bolltrygg med båda fötterna vilket ger oss fler alternativ i backlinjen, avslutar sportchefen.

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer