Ny seger för Karlstad Fotboll Dam mot IFK Hallsberg

På lördagen den 19 augusti tog Karlstad Dam ytterligare en seger och denna gång mot IFK Hallsberg på bortaplan.
Efter det myckna regnandet sista tiden spelades matchen på en mycket svårbemästrad plan där underlaget hade mer att önska. 1:a halvlek bjöd inte på några större målchanser, men den bästa hade Karlstads Elin Hedin men Hallsbergs målvakt lyckades rädda och vi gick till halvtidsvila med 0-0.

I början av 2:a halvlek fick Karlstad en hörna från höger och på denna nickade Amanda Hellstrand in 0-1. Trots ett större tryck mot Karlstads mål så lyckades laget hålla undan och bärga hem tre nya poäng. Målvakten Ebba Sandström gjorde sin första match för Karlstad och gjorde debuten på bästa sätt genom att hålla nollan.

Nästa match för Karlstad Dam är på fredag den 25:e augusti då vi tar emot Eda IF på Våxnäs.