Välkommen Axel Wallenborg

Varmt välkommen till Karlstad Fotboll säger vi idag till Axel Wallenborg. Axel är en 21-årig försvars-/ kantspelare och kommer på lån till oss från Djurgårdens IF.

Axel kom till Djurgården från BP inför säsongen 2021. Moderklubb är IFK Österåker. Efter en oturlig skada direkt i inledningen hos DIF, har han varit utlånad till Haninge och BP och nu senast till den danska klubben AB Köpenhamn. Han har tidigare också representerat Sverige vid ett antal ungdomslandskamper.

Det är en löpstark ytterback/kantspelare med fin inläggsfot som Thomas Andersson, VD i Karlstad Fotboll, ser fram emot att få se i vår svart/blå tröja.

– Det är en ung och mycket lovande spelare som kommer till oss. Hans spelsätt ger oss fler möjligheter både i det offensiva och defensiva spelet. Axel vistas dagligen i en mycket bra fotbollsmiljö, så det ska bli mycket intressant att se honom här hos oss och det han bidrar med vid träning och match.

Axel Wallenborg kommer förhoppningsvis att vara spelklar till matchen mot Piteå den 29 juli.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer