Nu kör vi igång igen

Nu närmar vi oss höstpremiären av Norrettan. Torsdag den 29 juli möter vi Piteå på bortaplan och nästa hemmamatch i serien är lördag den 5 augusti, när Sylvia kommer på besök till Sola Arena.

Innan dess har vi även en träningsmatch inbokad. Det är mot IFK Kumla hemma på Våxnäs IP. Matchen spelas lördag den 22 juli kl 15.00.

Den här veckan startar också den gemensamma träningen igen efter sommarens individuella upplägg. Första veckan har vi besök av en provspelare. Det är försvarsspelaren Henk van Schaik.

Henk van Schaik är holländare, 25 år gammal och har senast  spelat i SV Eintracht Trier 05 i Tyskland.

– Det är en försvarsspelare som vi har tittat på tidigare och sett spela. Nu ska det bli intressant att se honom i träning hos oss och hur han funkar i vår miljö. Jag vill betona att det är fråga om provspel och efter den här veckan gör vi en utvärdering för att se om vi ska gå vidare i processen, säger Thomas Andersson, VD för Karlstad Fotboll.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer