Ledarna klara för Karlstad Fotboll Dam

Nu är det klart vilka som kommer leda damlaget kommande säsong i division 2. Huvudtränaren Emmie Johansson, som tidigare presenterats, får Elsa Hellstrand, Caroline Olsson och Patric Hamsch, med sig som tränare.
– Äntligen är tränarstaben formellt klar! Känns jättekul att få jobba med Elsa, Patric och Carro under 2023. Vi blir ett bra team som kompletterar varandra och som tillsammans kommer jobba för att utveckla tjejerna och förbereda laget för att göra bra prestationer i årets division 2, säger Emmie Johansson.
Elsa Hellstrand, som tidigare spelat på hög nivå både i Mallbacken och QBIK, har varit tränare i Karlstad Fotboll Dam de senaste två säsongerna. Förra säsongen tillsammans med Patric Hamsch och Caroline Olsson.
– Det känns inspirerande att fortsätta samarbeta med laget och ta sig an division 2 tillsammans med spelarna. Det känns också väldigt positivt att samarbetet med Patric Hamsch (och Caroline Olsson) från ifjol fortsätter, bra med positiv kontinuitet i ledarstaben. Därutöver känns det väldigt roligt att Emmie Johansson har kommit in som ny huvudtränare. Jag har känt Emmie i många år och vi har spelat både med och mot varande genom åren, ska bli kul att jobba tillsammans igen, säger Elsa Hellstrand.
– Jag är laddad för en rolig säsong med vårt grymma lag som också kompletterats med flera nya riktigt bra spelare. Blir också kul att samarbeta med Emmie, Elsa och Carro som  alla tre är inspirerande att jobba med, säger Patric Hamsch.
Caroline Olsson kommer ta ansvaret som fystränare och det arbete är redan i full gång med rejäl hårdkörning för laget.
– Det känns kul att köra ännu en säsong med tjejerna och tillsammans med Emmie, Patric och Elsa skapa så bra förutsättningar som möjligt för att kunna leverera på plan, säger hon.
– Det som slår mig när jag ser och talar med de här fyra personerna i ledarstaben är vilken inneboende  drivkraft de har och vart de vill med sin fotboll i sitt ledarskap. Jag gillar verkligen vad jag ser, säger Paul Bouzy, sportchef Karlstad Fotboll dam.