Binar Sandi ny huvudtränare för P17

Det är med glädje vi kan berätta att Binar Sandi 37 år kliver in som huvudansvarig tränare för vårt P17 lag. Binar kommer närmast från IFK Skoghalls herrlag i division 4, men har också många år bakom sig i ungdomsfotbollen i Karlstad. 

Binar säger till hemsidan:
– Jag är glad över att allt är klart och efter möten med klubbchefen, ungdomssektionen samt utvecklingschefen, känns det väldigt spännande att jobba och träna ett akademilag i Karlstad Fotboll. Känslan är att klubben tagit steg framåt, och kommer fortsätta framåt i sitt tänk kring ungdomsfotbollen, och där vill jag vara med och bidra med min kompetens och erfarenhet. Jag ser fram emot att träna och lära känna P17 inför kommande säsong. Ny tränare och nya spelare i truppen som kommer att bidra med mycket positiv energi och härlig gemenskap under säsongen 2023. Jag har tränat ungdomslag tidigare år och på senare år varit huvudtränare för seniorlag och med det också skaffat mig mycket erfarenhet och kompetens.

Klubbchef P-J Karlsson kommenterar rekryteringen:
– I Binar får vi framförallt en bra ledare med stor erfarenhet av att jobba med killar som vill utvecklas och vi tror han kan komplettera övriga ledare i vår verksamhet på Klasmossens IP på ett mycket bra sätt. 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer