Prytz om matchen mot Skövde och inför Ljungskile

I lördags vann laget mot Skövde AIK med 2-1, och redan idag tisdag är det ny match när Superettanlaget Ljungskile kommer på besök, med avspark i Airdome 17.00.Vi har ställt några frågor till Hans Prytz.

Vinst i helgens match mot Skövde. Känslan efter matchen?

Bra. Kul med ännu en bra prestation. Roligt att vi sista halvtimmen tar över matchen rejält, känns som att vi är starka.

Ni hade en del punkter som ni ville förbättra från förgående match, fick ni de svar ni ville ha?

Absolut, så till vida att vår backlinjen höll ihop på ett bättre sätt än tidigare. Samtidigt behöver vi bli ännu bättre på att driva tempot i matcherna, och då krävs att vi löper mer och sätter högre fart på bollen.

På tisdag är det ny match vilket betyder att ni matchas hårt nu, det blir det en del förändringar tills matchen mot Ljungskile?

Ja det blir det. Flera av de som inte startade mot Skövde startar idag. Vi kommer gå runt på så många spelare vi kan, då vi har match igen på lördag. Saknas idag gör Oskar Kilgren och Lukas Rhöse pga småskavanker efter helgen. Däremot kommer Andreas Bellander tillbaka.

Ni har nu mött BK Forward och Skövde och på tisdag ställs ni mot ett lag som spelar ett hack upp. Kommer ni att jobba på liknande sätt som ni gjort under dessa två matcher eller tror ni matchbilden kommer annorlunda?

Vårt arbetssätt kommer att vara detsamma. Sen räknar vi med att vi ställs mot en motståndare som ser lite annorlunda ut, och jobbar på ett litet annorlunda sätt. Det gör att vi ställs inför lite nya utmaningar både offensivt och defensivt.