Buskqvist efter matchen mot Vasalund

Det blev oavgjort i bortamatchen mot topplaget Vasalund, efter en ”hysterisk” avslutning av matchen. Tränare Ulf Buskqvist kommenterar matchen så här:

”Vi gör en bra prestation mot Vasalund och visar prov på god mentalitet och lagmoral. Trots slarv inledningsvis och ett tidigt underläge och sedan 0-2 i halvtid ger vi inte upp. Vasalund är ett riktigt bra omställningslag med offensivt skickliga spelare, men vi får stopp på dem för det mesta och de gånger de kommer igenom visar Mattias att han troligen är seriens allra bästa målvakt. Nu siktar vi vidare på att hålla i segersviten på Sola Arena och att lägga beslag på fjärdeplatsen i serien.”

 

Foto: Faisal Aimal

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer