Inför FC Stockholm borta

I morgon lördag beger vi oss till huvudstaden för match mot FC Stockholm. Hemsidan ställde några frågor till sportchef Tobias ”Tobbe” Johansson för att få hans syn på läget inför matchen:

Efter tre raka vinster på en vecka har vi nu två raka förluster där vi dessutom inte gjort några mål framåt, kommentar till det?

– Såklart är det inte bra med två raka förluster och det är också ett bevis på att vi måste vara på tå och prestera en bra fotboll kombinerat med en ruskig inställning i varje match då det är en väldigt jämn serie där alla lag kan slå alla.

Nu väntar två viktiga bortamatcher i Stockholm mot FC Stockholm och Täby innan sommaruppehållet. Hur ser du på dessa matchers betydelse inför fortsättningen?

– Jag skulle säga att det är två oerhört viktiga matcher där vi med bra resultat kan bädda för en trevlig höst. Det gäller att inte tappa mark till topplagen och ger oss ett svårt utgångsläge inför hösten, då vi har ambitioner att vara med högt upp i tabellen.

Vad vill du se från Karlstad Fotboll på lördagens match mot FC Stockholm?

– Jag vill se en jäkla inställning från samtliga i och runt laget och hoppas vi släpper loss lite. Att spelare och ledare driver på varandra på ett bra sätt så vi visar mer kvalité än vi gjort på sistone. Vi har bra fart på träningar och med den revanschlusta vi känner så förväntar jag mig en bra insats från oss på lördag.

Vi önskar lycka till och matchen kan du följa på Sportexpressen Play. Det blir också uppdatering på sociala media. Avspark 16.00.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer