Inför Örebro Syrianska

I morgon måndag (annandag påsk)  väntar bortamatch mot Örebro Syrianska. Vi har ställt fyra frågor till tränare Kostas för att kolla läget inför matchen .
– Några nya spelare in i startelvan?
– Det kan kanske bli några ändringar i laguppställningen imorgon, vi får se.
– Två matcher och ett enda spelmål. Kommentar?
– Jag tycker vi har skapat en del bra chanser i båda matcherna men vi har inte varit lyckosamma i avsluten. Samtidigt får man inte alltid så många lägen utan måste vara beslutsam när lägena kommer och vi hoppas kunna förbättra spelet i sista tredjedelen för att både skaffa oss fler lägen och göra fler mål.
– Efter en mycket lovande inledning och 1-0 tog Gefle över den senaste matchen. Vad var det som hände eller kanske snarare inte hände?
– Våra första 25 min är mycket riktigt bra, då vi lyckas väl med det vi kommit överens om men lite oförklarligt tappar vi initiativet och låter våra motståndare få mycket utrymme att flytta fram sina positioner. Tyvärr en del individuella misstag från vår sida och Gefle tog över matchen. Vi försöker sista 15 min med att forcera men lyckas inte kvittera. Det viktiga efter en förlust är att vi lär av den och kommer tillbaka starkare och bättre.
– Vad vet du om Örebro Syrianska?
– Örebro Syrianska är ett bra lag som precis som i fjol börjat bra med 2 raka vinster och vi är inställda på en tuff uppgift imorgon. Vi har haft en bra träningsvecka, är laddade att göra en bra prestation för att få med oss en efterlängtad trepoängare hem till Karlstad.
Matchen startar 13.00 och är du inte på plats i Örebro kan du se matchen på Sportexpressen Play. Det blir även uppdateringar på våra sociala media.