Inför Assyriska

Vi sög på vinstkaramellen efter Haningematchen ett dygn, men inte mer, för i år måste vi bli bättre på att hålla rätt fokus på vad vi vill uppnå med den här säsongen. Vi spelade bra både offensivt och defensivt och extra glädjande att vi med 5 olika målskyttar gör 5 mål på 5 olika sätt. Extra nöjda är vi med prestationen hos våra yngre killar från de egna leden Linus, Chrille och Mommo som alla visar vår starka identitet som ett gott kollektiv.

Träningsveckan var återigen tuff och med ett gott resultat senast fick vi upp både självförtroendet samt en tro på oss själva att fortsätta jobba hårt. Vi har jobbat mer konkret denna vecka med att utveckla vårt anfallsspel för att ha än bättre rörelse än tidigare. Spelarna ser fortsatt allt starkare ut för varje veckas träningar och både Success och Andreas Bellander har kunnat träna på bra vilket spetsar till konkurrensen inför helgen.

Assyriska har fått en tuff start på årets säsong och det faktum att de förlorat båda matcherna gör detta till en extra tuff uppgift för oss då de säkert är väldigt motiverade att vinna. De spelade bra senast mot Luleå där jag tycker de förtjänade minst en poäng och de har några duktiga spelare individuellt och ett lag som ser spännande ut. Det blir således en tuff bortamatch och nyckeln för oss blir att lyckas med vår taktiska plan och vara fokuserade på uppgiften samtliga 90+ minuter. Klarar vi det och fortsätter uppträda som ett LAG har vi en bra chans att vinna igen.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer