Tung förlust i Örebro

Trots en drömstart efter fint klapp-klapp-spel och ett bra avslut signerat David Johannesson, förlorade vi matchen mot Örebro Syrianska med 2-1. Efter en ganska dålig första halvlek med mycket felpass från båda lagen, och ett lågt bolltempo i allmänhet, lyckades hemmalaget höja sig i andra halvlek medan vi å andra sidan förblev passiva och relativt stillastående även i andra halvan.
Även om vi vaskade fram lite hörnor och fick lite tryck emellanåt var det inte helt orättvist att Örebro lyckades vända matchen till sin favör, då vi var illa ute från och till flera gånger. Hade det inte varit för Oskar i målet hade kvitteringen kommit tidigare. Örebro fick till slut utdelning och gjorde två mål sista kvarten efter att ha skapat flera bra lägen.
Således en tung förlust där vi av någon anledning inte alls gick att känna igen jämfört med de senaste matcherna. Nu får vi bara slicka såren och ladda om för att göra en bättre prestation borta mot Gefle på söndag.

Senaste nyheterna

TV-sändning som vanligt

Matchen Karlstad Fotboll – IK Frej Täby TV-sänds precis som planerat. Tekniken är löst så bänka dig framför skärmen.

Läs mer

Matchen mot Frej flyttad

Dagens hemmamatch mot IK Frej Täby är flyttad till Airdomen på Våxnäs. Avspark kl 14.00. Just nu jobbar TV-teamet med att lösa de tekniska frågorna

Läs mer

Inför Frej

En mycket viktig poäng senast mot Gefle gör att det ser väldigt bra ut för vår del inför sista matchen. Vi gör många bra saker

Läs mer