Ännu ett topplag på besök

Vi har haft en väldigt bra träningsvecka och ser verkligen fram emot matchen imorgon. Vi provade att försvara oss lite annorlunda senast mot Sylvia med gott resultat vilket var positivt för oss. Även det offensiva spelet funkade bra genom att vi fann en bra balans mellan tålamod, bollinnehav och ofta goda värderingar när vi skulle attackera framåt mot sista tredjedelen för att komma till avslut.

Nu väntar ett väldigt starkt Dalkurd imorgon som med många kvalitetsspelare i laget kan göra den stora skillnaden när det kommer till detaljer i spelet. Dalkurd ligger 2:a i serien, har alltid varit med och skuggat BP i toppstriden hela säsongen, och de har jobbat hårt för att vara där de är. För oss gäller det att spela vårt spel återigen med ett bra kompakt försvarsspel kombinerat med noggrann beslutsamhet och god effektivitet framåt. Vi ska hålla oss till vår matchplan och vara fokuserade från minut ett till sista minuten. Vi känner ingen mer press på oss än vanligt utan i så fall tror jag det är Dalkurd som känner av den. Vi ska göra allt i vår makt för att ta tre poäng och närma oss andraplatsen som vi ser som en härlig utmaning.

Följ oss gärna på plats på Tingvalla klockan 15.30 imorgon, planen är grön och det kommer bli en underhållande match tror och hoppas jag.

Fotbollshälsningar
Kostas