sandviken-if

Serieledarna på besök

Vi tog en viktig och stark seger senast mot ett bra Umeå FC och vår förhoppning är att vi ska fortsätta på den inslagna vägen med ännu en stark insats. Veckan har varit tuff med lite annorlunda upplägg då vi klivit över till naturgräs men vårt fokus på uppgiften är oförändrad då vi tar oss an serieledarna på söndag.

Det kommer bli intressant att möta Sandviken som spelar ganska olikt oss, vilket kan bli kul. Ett Sandviken som inlett excellent med 14 inspelade poäng utan förlust och med en ramstark defensiv, som i och för sig brukar känneteckna laget, kommer bli en tuff utmaning för oss.

För oss gäller det att behålla attityden i det defensiva spelet som vi hade senast med god organisation och kommunikation. Samtidigt vill vi kunna hålla i bollen mer än senast och försöka ta rätt beslut för att kunna skapa målchanser.

Kul att komma ut på Tingvalla IP och vår hemmaplan för första gången denna säsongen och vi kommer göra allt som står i vår makt för oss själva och våra supporters för att vinna matchen.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer