Serieledarna på besök

Vi tog en viktig och stark seger senast mot ett bra Umeå FC och vår förhoppning är att vi ska fortsätta på den inslagna vägen med ännu en stark insats. Veckan har varit tuff med lite annorlunda upplägg då vi klivit över till naturgräs men vårt fokus på uppgiften är oförändrad då vi tar oss an serieledarna på söndag.

Det kommer bli intressant att möta Sandviken som spelar ganska olikt oss, vilket kan bli kul. Ett Sandviken som inlett excellent med 14 inspelade poäng utan förlust och med en ramstark defensiv, som i och för sig brukar känneteckna laget, kommer bli en tuff utmaning för oss.

För oss gäller det att behålla attityden i det defensiva spelet som vi hade senast med god organisation och kommunikation. Samtidigt vill vi kunna hålla i bollen mer än senast och försöka ta rätt beslut för att kunna skapa målchanser.

Kul att komma ut på Tingvalla IP och vår hemmaplan för första gången denna säsongen och vi kommer göra allt som står i vår makt för oss själva och våra supporters för att vinna matchen.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer