Success fortsätter

Vilken härlig nyhet så här på måndag – Success Chimankpa Nwosu har bestämt sig för att även kommande säsong vara en del i Karlstad Fotbolls satsning.

Tobias Johansson i sportgruppen säger så här om Success förlängning.

– Det känns mycket bra att Success bestämt för att fortsätta representera Karlstad Fotboll. Det är en riktigt smart spelare som vi kan använda i olika viktiga roller i laget, både på mittfältet och i backlinjen.

Success, som just nu är på hemmaplan och laddar om inför att vinterträningen ska starta, säger så här om sitt fortsatta spel i svart/blått:

– Det känns riktigt positivt att fortsätta satsningen med Karlstad Fotboll och jag har hela tiden varit inställd på att stanna i klubben. Jag vill verkligen jobba vidare med vårt tränarteam Kostas och Felipe, för vi har något spännande på gång.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer