DM-match mot Herzöga BK i kväll 13/9

Ikväll, tisdag 13 september, spelar vi match i DM mot Hertzöga BK på Ilanda. Avspark 19.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

”Skönt att få spela en tävlingsmatch igen och få en chans att fylla på energidepåerna efter helgens snöpliga förlust. Vi behöver visa rätt inställning och rätt attityd och därigenom hitta tillbaks på rätt spår igen. Vi kommer rotera en del på spelare så många som inte startat de senaste matcherna kommer få chans att visa upp sig. Vi har även fått med oss ett par spännande spelare från vår akademi ikväll och jag övertygad om att de kommer hjälpa oss att göra en bra prestation.

Det här är en viktig match, både för oss själva och för att ge föreningen chansen att spela Svenska cupen nästa säsong igen. Kom gärna till Ilanda klockan 19.00 i kväll” .

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer