DM-match mot Herzöga BK i kväll 13/9

Ikväll, tisdag 13 september, spelar vi match i DM mot Hertzöga BK på Ilanda. Avspark 19.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

”Skönt att få spela en tävlingsmatch igen och få en chans att fylla på energidepåerna efter helgens snöpliga förlust. Vi behöver visa rätt inställning och rätt attityd och därigenom hitta tillbaks på rätt spår igen. Vi kommer rotera en del på spelare så många som inte startat de senaste matcherna kommer få chans att visa upp sig. Vi har även fått med oss ett par spännande spelare från vår akademi ikväll och jag övertygad om att de kommer hjälpa oss att göra en bra prestation.

Det här är en viktig match, både för oss själva och för att ge föreningen chansen att spela Svenska cupen nästa säsong igen. Kom gärna till Ilanda klockan 19.00 i kväll” .

Senaste nyheterna

Ettans snyggaste matchtröja!

Ettanfotboll har dragit igång en omröstning för att ni supportrar ska välja vilken matchtröja som är snyggast i serien. Gå in via länken och rösta

Läs mer

Förlust i Stora DM

Under gårdagen spelades final i Stora DM mellan Degerfors IF och Karlstad Fotboll. Hemmalaget vann mot ett för dagen ungdomligt KF med 2-1. Karlstads mål

Läs mer