Inte riktigt som planerat

Det som skulle innebära tre viktiga poäng och tätare toppstrid blev motsatsen. Istället blev det noll poäng och förlust med 2-4 hemma mot bottenlaget Täby FK.
Det började i minut 13 när en Täbyspelare faller i vårt straffområde efter en klumpig situation, som kunde ha undvikits. På den efterföljande straffen rullades ledningsmålet för gästerna in behärskat. Och om vi hoppar fram ungefär tio minuter kommer Johansson Bahar in i straffområdet och görs ned på ett liknande sätt som Täbyspelaren. Men skillnaden den här gången var att ingen straff blåstes, men det kändes helt klart misstänkt. Ytterligare, tio minuter senare vinner Kihlgren en andraboll i mitten som han skickar in på Johannesson i straffområdet.
Foto Christer Höglund
Och J19 gör precis det han ska, han vänder ut och in på försvaret och bufflar in kvitteringen. Men precis innan paus kunde Täby återta ledningen på hörna där ett missförstånd gjorde att den lösa nicken gick hela vägen in i mål.
Andra halvlek rivstartar och Johansson Bahar kan göra sitt första mål i KF A när han på en fin framspelning av Beqiri inte gjorde några misstag. Återigen var det kvitterat. Och nu fick vi vänta fram mot slutet innan nätet skulle hittas igen, tyvärr för motståndet X2. Det tredje målet gjorde av en bortglömd spelare som smög sig ifrån och ensam kunde raka in ett inspel. Och precis innan slutet gjordes fjärde målet när ett misstag bäddade för en klart läge som utnyttjades.
220910 Karlstad / Foto Christer Höglund / Div 1 norra fotboll / Karlstad Fotboll – Täby 2-4/
Nu slickar vi såren innan vi laddar för nästa match som spelas hemma mot Sylvia på lördag. Det är den sista matchen någonsin på Tingvalla innan vi flyttar till Sola. Mer om det när vi närmar oss.