Inför Vänersborgs IF

Ytterligare en nykomling i division 1 väntar i söndagens träningsmatch och det är denna gång Vänersborgs IF som står för motståndet. Ett Vänersborg som lite överraskande vann division 2 Norra Götaland före topptippade IK Oddevold efter en jämn och stark säsong.

Även denna vecka är det de fysiska förberedelserna som styr Karlstad Fotbolls upplägg gällande matchen. Hemmalaget kommer lufta hela truppen igen med stöttning av några spelare från utvecklingslaget om tränar med A-laget emellanåt.

Tränare Kostas förväntningar på matchen handlar annars mest om att försvarsspelet ska funka i stora drag men tillägger till hemsidan att han är väldigt nöjd med hur träningarna sett ut under veckan och att laget ligger helt i önskad fas.

Ingen provspelare är i nuläget aviserad till helgens match, men inom kort hoppas vi kunna presentera ett spännande nyförvärv.

Publik är inte tillåten på matchen, men vi kommer göra en del uppdateringar på våra sociala media.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer