Dags för hemmamatch mot Sollentuna

I morgon lördag 12 juni kl 16.00 kommer Sollentuna på besök för match i Div 1 norra. Som bekant är det restriktioner för publik på matchen så du köper din biljett här:

https://karlstadfotboll.ticketco.events/se/sv/e/karlstad_fotboll_vs_sollentuna_fk__ettan_norra_2021__omg_11

Var vänlig ta del av den information som finns i TicketCo när du köper din biljett.

Några tankar inför matchen kommer här:

Upp till bevis Karlstad!

Match imorgon mot Sollentuna och det är upp till bevis för Karlstad Fotboll på så sätt att hemsidan vill se om laget kan göra två riktigt bra prestationer i rad i årets serie. Det gäller för spelarna att hålla igång fötterna och ta jobbet i båda riktningar under drygt 90 minuter, samtidigt som munnarna ska glappa för att hjälpa varandra. Lyckas laget med det är vi svårslagna oavsett vilka spelare ur truppen som är tillgängliga och hur tränare Kostas väljer att matcha laget.

Sollentuna har precis som oss blandat lite resultatmässigt, men har många unga skickliga spelare och är ett lag som spelar trevlig underhållande fotboll. I skrivande stund har vi några frågetecken i truppen men inga skador som ska hålla spelare borta någon längre tid från laget….”ta i trä”.

Vi hoppas och ser fram emot mer publik imorgon då det absolut hjälper laget och bidrar till en härlig atmosfär. 500 personer är tillåtet att ta in och det är också den siffra vi klarar av att hantera imorgon efter en noggrannare analys under veckan som varit.

Väl mött på ett förhoppningsvis soligt och inbjudande Tingvalla IP klockan 16.00 imorgon!