Marigliano är klar

Truppbygget inför 2024 fortsätter med hög intensitet just nu. Nästa spelare som är klar för kommande säsong är backen Christian Marigliano, med Edsvalla IF som moderklubb.

– Christian är en härlig spelartyp som alltid ger sitt yttersta i både träning och match, säger Thomas Andersson, VD i Karlstad Fotboll. Han är ett energiknippe med stor potential som är mycket bra att ha i laget. Därför är vi glada att han fortsätter sin utveckling hos oss i Karlstad Fotboll.

Senaste säsongen var Christian med i truppen vid 21 tillfällen, varav 10 gånger. i startelvan. Han har representerat Karlstad Fotboll sen klubben bildades, och innan det var han i Karlstad BK under flera år, förutom en utlåning till IFK Åmål.

– Jag är mycket nöjd att kontraktet nu är klart och det ska bli jättekul att dra igång den nya säsongen, säger Christian Marigliano. Förra säsongen var en besvikelse både för min egen del och för lagets. Jag är riktigt revanschsugen och nu ska vi verkligen får ihop det bättre under nästa säsong.