Jacob Ericsson fortsätter

Redan idag kan vi ge en riktigt trevlig julklapp till alla våra supporters. Nu är nämligen Jacob Ericssons nya tvåårskontrakt signerat och klart. En viktig förlängning för att kunna nå klubbens mål. Jacob, som har Sommaro IF som moderklubb, kom till Karlstad Fotboll 2021 från Falkenberg som då spelade i Allsvenskan. 

– En mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge och jag är mycket nöjd med att Jacob väljer att fortsätta hos oss, säger klubbens VD Thomas Andersson. Han har, tillsammans med några andra spelare, redan blivit en riktig kulturbärare i vår unga klubb. Jacob är en modern ytterback och hans förmågan att slå precisa inlägg är ett viktigt anfallsvapen.   

Jacob Ericsson själv säger så här om sin fortsättning i Karlstad Fotboll.

– Ja, jag är mycket glad för att det blir en fortsättning i klubben. Jag ser fram emot att ta nästa steg med Karlstad Fotboll och det är en resa jag verkligen vill vara med på. Senaste säsongen var en besvikelse, så nu siktar vi på en betydligt bättre prestation och att tillsammans kunna göra något riktigt bra. Jag kom hem för tre år sedan med tydliga mål att få ett elitlag i stan och den drömmen kommer jag inte ge upp.