Tack för i år – på lördag kör vi igen

Först och främst vill vi säga ett stort och innerligt tack till alla som varit engagerade i Karlstad Fotboll under säsongen. Från spelare och ledare i alla våra lag till vår publik, sponsorer, medlemmar, supporterklubbar och alla er som jobbar ideellt för klubbens bästa. Utan er skulle det inte funka.

Nu går vi in i det som kallas ”silly season”, det vill säga en period när vi förbereder lagen och organisationen för en ny säsong. Vi vet att det finns ett stort intresse för hur kommande trupp och ledarstab kommer att se ut. Vi kan lova att vi jobbar intensivt med de frågorna just nu och telefoner och e-post går varma. Vi lovar också att återkomma så snart vi har något att berätta. Ambitionen är att bygga en Div 1-trupp med en stor andel spelare från Värmland med omnejd. Spelare som vi har stora förväntningar på och som delar vår vision och som förstår vad det krävs för att ta nästa steg.

Känner du redan nu en fotbollsabstinens kan vi tipsa om att vi har en testmatch nu på lördag 12/11 kl 13.00 på konstgräsplanen vid Sola Arena. Då kommer vi att mixa två lag bestående av egna spelare, spelare som har hört av sig och vill komma och visa upp sig och spelare som vi har bjudit in.