Kardo Aso lämnar Karlstad Fotboll och även fotbollen i Karlstad?

Efter sammanlagt fyra säsonger i Karlstad Fotboll, varav den första i KBK, är det nu klart att försvarsbjässen Kardo Aso lämnar klubben för nya utmaningar. Vi tackar Kardo för fina insatser genom åren samt önskar honom all lycka i framtiden.

Kardo säger själv till hemsidan:
– Åren i Karlstad har varit fantastiska och jag har bara bra minnen att bära med mig, men nu är det dags att gå vidare. Kanske blir det en flytt hem till Borås igen, det återstår att se.

Klubbchefen P-J Karlsson säger också till hemsidan att:
– Förutom hans insatser på planen i vårt representationslag, har Kardo i sin roll som frontfigur för Nattfotbollsprojektet tagit ett stort socialt ansvar för klubben och där står vi nu eventuellt inför en stor utmaning att hitta en duktig ersättare till detta viktiga projekt.

Under sina fyra säsonger hos oss har Kardo spelat 84 matcher, varav 59 från start.

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer